Stacks Image 365

Nyheter

Nyheter fra Natteravnene

Natteravnene deltar på Elvelangs langs Akerselva 2019

For 20. gang arrangeres kulturbegivenheten Elvelangs i fakkellys langs Akerselva. Tradisjonen tro stiller Natteravnene med stand, quiz og moro. Og kanskje en konkurranse eller to? Du finner Natteravnbilen Balder i Nedre Foss Park ved Studentsiloen. Vi gleder oss!


Natteravnene samarbeider med UiO og SiO Helse om FaddervaktKommende helg 16. og 17. august 2019 vil Faddervakter være å se i Oslo sentrum i forbindelse med studiestartfestivalen. Takk til SiO Helse og UiO for initiativet, og til alle faddervaktene som vil bidra til å gjøre Fadderuken til en trygg opplevelse for alle de nye studentene. Natteravnene er glad for å kunne samarbeide med dere om dette arrangementet! 

Natteravnene trenger frivillige på Norway Cup 2019

Vi har startet rekrutteringen av frivillige for Norway Cup 2019! I år arrangeres cupen fra 27. juli til 3. august, og Natteravnene vil være tilstede på Ekebergsletta hele uken. Vi har fast teltplass ved skolegården til Ekeberg barneskole, mellom polititeltet og Informasjonsavdelingen. Som natteravn på Norway Cup får du tilbringe solfylte dager på Ekebergsletta blant flere tusen fotballfrelste barn og unge, og erfaringsmessig er dette en veldig hyggelig uke. Ta kontakt med administrasjonen hvis du vil være med!

Vi trenger frivillige hver dag til å bemanne natteravnteltet og gå natteravnrunder på fotballbanen og i nærmiljøet. Vaktene deles i tre puljer:
Første vakt: kl 15:00 - 18:00
Andre vakt: kl 18:00 - 21:00
Drop-in: mellom kl 15 og 18 og bli så lenge du vil


Natteravnene på VG-Lista Topp 20

Natteravnene er klare for å ta imot opp mot 100.000 besøkende i Oslo sentrum på VG-lista konserten. Arrangementet er gratis, åpent for alle og alkoholfritt, men det er fremdeles mange publikummere som trenger hjelp til å finne frem i området eller skaffe transport hjem etter konserten. Slå gjerne av en prat med våre fine frivillige hvis du ser dem ute i kveld!

Oppstart MC-ravn Oslo sentrum 2019Fredag 3.mai kl 21:00 er årets første MC-ravning for natteravner i Oslo sentrum. 

MC-ravnene har oppmøte på natteravnkontoret i Storgata 28, men kjører utenfor sentrum til områder som Sognsvann, Huk og Bygdøy, hvor folk samles når det blir varmere i været. Denne kvelden kommer også trafikkpolitiets MC-gruppe "Tango" på besøk!

Se eldre saker ...
RSS Feed 

Nyheter om Natteravnene fra norske nettsteder

Slik oppsummerer politiet årets martna (Arbeidets Rett)

Monday February 24, 2020

DEL - Like fort som bodene settes opp og det rigges til fest, så er alt borte og stillheten kommer snikende tilbake, meddeler politiet på Røros. Les mer >>>

30 martnasrelaterte oppdrag for politiet (Nea Radio)

Monday February 24, 2020

ARKIVFOTO: Politibetjentene Eivind Rian og Hilde Feragen Håkonsund. Foto: Marit Manfredsdotter Les mer >>>

Elsker arrangement så mye at hun har sin egen festival (Trønder-Avisa)

Sunday February 23, 2020

Arrangementsansvarlig Kristin Norberg Norum (45) i Levanger er så glad i å lage arrangement, at hun har sin egen festival. Les mer >>>

jonnyenkeltmann (Twitter)

Saturday February 22, 2020

@GyroJan @AndreassenLena Bilbranner, natteravner som blir jaget av gjenger med stein, tvangsekteskap, FGM, hijab er… https://t.co/h0WMUsYAzU Les mer >>>

Hver tredje helg er politibetjent Kjell Klepp ute på patrulje i Sola - gjennom årene i tjeneste har han opplevd mange skjebner (Solabladet)

Friday February 21, 2020

Politimannen fra Sola har vanskelig for å legge fra seg jobben, og kan oppleve å bli oppringt midt på natten. Likevel mener han det beste med jobben er at det både er spennende, variert og utfordrende. Les mer >>>


Nyhetsovervåkningen leveres av

mb-gfx-logo

Kontaktinformasjon:
Besøksadresse:
Storgata 28A, 0184 Oslo
(inngang Lybekkergata)
Telefon: 23 00 21 20
E-mail: post@natteravnene.no
Choose a location
Natteravnene
59.913826, 10.752600

Nyheter om Natteravnene fra norske nettsteder

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.