Økt kursaktivitet i 2019

Vi planlegger økt kursaktivitet i 2019. Førstehjelpskurs, temakvelder og andre spennende kurs vil bli annonsert her på hjemmesiden og på Facebook. Følg med og meld deg på når du ser et kurs som passer deg. Vi har begrenset med antall plasser og derfor vil påmelding være nødvendig. Kursene vil være gratis.

November og desember er måneder med mange arrangementer

Ovennevnte måneder er ofte forbundet med mange sosiale arrangementer, foruten at høytiden med Jul nærmer seg er det mange Julebord.  Veldig hyggelig med Julebord hvor folk er ute og koser seg. Mange har hørt og lest om gode Julebordvettregler. Vi skal ikke ramse opp alle sammen, men noen gode råder er:

Hold sammen: Pass på hverandre og ikke la noen være alene

Planlegg hjemreise: Sjekk rutetider, ha reservepenger til drosje og ha en god back-up plan dersom "siste buss" har gått. 

Unngå mørke og lite trafikkerte områder: Velger du å gå hjem, gå i opplyste og befolkede gater.

Julebordsesongen tilsier økt behov for Natteravner ute i gatene. Bli med å ta ansvar og kanskje akkurat du kan være med å få noen trygt hjem. Vi vandrer hver fredag og lørdag i Oslo sentrum. Bli med du også, arbeid forebyggende og bidra til et tryggere samfunn, enten det er i ditt nærmiljø eller i Oslo sentrum.

Frivillighetens dag - 5. desember

5. desember var FNs internasjonale dag for frivillighet og vi markerte dagen til ære for alle de fantastiske frivillige som bidrar til et varmere og tryggere samfunn. En stor takk til de som kom innom Natteravnkontoret og gjorde dagen ekstra fin og hyggelig. Vi sender også en stor takk til de frivillige som ikke hadde anledning til å feire dagen sammen med oss. La oss alle sammen arbeide for et tryggere og varmere samfunn også i 2019. 

Populært med Jente-Taxi fra Spikersuppa sist fredag (30/11)

På denne kvelden var det Jente-Taxi i Oslo sentrum og det ble godt mottatt av publikum.  Dette var et samarbeid med Hafslund Nett som stilte med flotte sjåfører, medhjelpere og biler. Vi takker Hafslund for topp samarbeid og god bistand for å kunne gjennomføre et arrangement som dette.

Vaffel og kaffe en kald fredagskveld - 23/11

På denne fredagskvelden var Natteravnbilen ute i Oslo sentrum og hadde stopp i Spikersuppa. Mange var innom fikk kaffe og vaffel, til tross for litt kø og ventetid var stemning på topp og mange satte pris på denne lille oppmerksomheten. 

Brosjyrer på flere språk 

Natteravnene Oslo sentrum kan nå levere Natteravn-brosjyrer på flere språk. Det har vært en etterspørsel og behovet er der, derfor vil vi gjerne sørge for at flere kan lese om Natteravnene og frivillighetsarbeid på sitt eget språk. Her på nettsiden kan du finne brosjyrene under menyen "Om Natteravnene". Ta kontakt, dersom du trenger brosjyrer til din Natteravngruppe.