Bli med på årets viktigste vandring!

Natteravnene er invitert til å delta i årets TV-aksjon. I år går inntektene til Kirkens Bymisjon, som gjennom årets kampanje, "mindre alene sammen", jobber for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. TV-aksjonen er verdens største dugnad, målt i antall frivillige og innsamlede midler. Dette er en varm, nær, og ikke minst gatenær TV-aksjon som vi oppfordrer alle våre frivillige til å ta del i. Bli med oss og gå med bøsse 21 oktober kl 16-18! Meld deg som bøssebærer på www.blimed.no 


Fikk du med deg programmet Brennpunkt på NRK, tirsdag 9/10 ? 

Vi vandrer hver fredag og lørdag. Bli med og bidra til et tryggere Oslo. For mer info se siden vedrørende Oslo sentrum. Det er mye som skjer i Oslo nå i høst og derav er det behov for vår aktivitet og tilstedeværelse. Du velger selv hvor lenge du vil gå - vi avtaler dette i forkant av vandringen og gjør eventuelle endringer underveis i vandringen.


Natteravnene er aktive

Flere aktiviteter skjer i løpet av høsten, blant annet gir Frivillighetskoordinatorene informasjon og deltar på skolemøter samt i flere andre fora. Informasjonen omhandler hvordan Natteravnene arbeider og hvordan det er å være frivillig som Natteravn. Les mer på våre sider vedrørende Oslo sentrum og ikke minst hvordan du kan stille opp i ditt nærmiljø.


Natteravnene deltok på Elvelangs torsdag 20.september

Torsdag 20.september deltok Natteravnene på Elvelangs langs Akerselva. Et flott arrangement med 4400 fakler og over 140 kultur-arrangementer langs elven mellom Frysja og Vaterland. Masse hyggelig folk og hvor også en del var innom standen vår ved Kubaparken. De fikk informasjon om Natteravnene og flere deltok på vår quiz. Vi deltar gjerne igjen ved neste Elvelangs arrangement.