Vellykket gjennomføring av kurs i dialog og konflikthåndtering

Vi er stolte og glade over våre første 14 natteravner som har gjennomført kurs i dialog og konflikthåndtering. Det var to engasjerende kursdager med høyt nivå av refleksjon og underholdende praktiske øvelser.  Vi lærte mye, ikke minst hvor viktig det er for oss som organisasjon å kunne tilby denne typen kurs til våre frivillige. Derfor retter vi en stor takk til Røde Kors Gatemegling som gjorde dette mulig! Samarbeid på tvers av organisasjoner er en uunnværlig ressurs for arbeid i frivillige og ideelle organisasjoner. 


Vi setter pris på våre frivillige natteravner!

I 2019 profilerer vi noen av våre engasjerte frivillige som "månedens natteravn" på sosiale medier. Vi takker dem for deres innsats for trygghetsarbeidet i byer og nærmiljøer. Først ut er månedens vandrer i januar, Espen Fjeld, som er natteravn i Oslo sentrum.Mer synlighet og høyere aktivitet

Natteravnenes nyttårsforsett er å være enda mer synlige i ditt nærmiljø. Vi trenger derfor flere omsorgsfulle og engasjerte natteravner som vil gjøre en innsats i byer og nærmiljøer. Finnes det ikke en natteravngruppe der du bor? Foreldre, ildsjeler, frivilligsentraler eller FAU kan gå sammen om å opprette grupper der det er behov. Du kan lese mer om hvordan det gjøres på nettsiden vår. 

Økt kursaktivitet i 2019

Kursaktiviteten er godt i gang. Førstehjelpskurs, temakvelder og andre spennende kurs vil bli annonsert her på hjemmesiden og på Facebook. Følg med og meld deg på når du ser et kurs som passer deg. Vi har begrenset med antall plasser og derfor vil påmelding være nødvendig. Kursene vil være gratis.

Brosjyrer på flere språk 

Natteravnene Oslo sentrum kan nå levere Natteravn-brosjyrer på flere språk. Det har vært en etterspørsel og behovet er der, derfor vil vi gjerne sørge for at flere kan lese om Natteravnene og frivillighetsarbeid på sitt eget språk. Her på nettsiden kan du finne brosjyrene under menyen "Om Natteravnene". Ta kontakt, dersom du trenger brosjyrer til din Natteravngruppe.