Natteravnene

Velkommen til Natteravnenes offisielle hjemmeside

Natteravnenes offisielle hjemmeside

I Gatelangs kan du lese om aktuelle tema som omhandler ungdom, utfordringer og forebyggende tiltak, og om lokale natteravngrupper.

Hensikten med magasinet er å gi foreldre og andre voksne et innblikk i hva ungdom er opptatt med og driver med, og hvilke forebyggende tiltak som eksisterer i samfunnet.

I hvert nummer vil du også kunne lese om lokale natteravngrupper, ulike prosjekter, og om personer som er opptatt av ungdom og ungdomsmiljø.

Natteravnene® gir ut magasinet Gatelangs for å motivere til å være natteravn og skape trygge gater og lokalmiljøer over hele landet. Flere grupper organiserer natteravning landet rundt.

Vi oppfordrer til å støtte opp om natteravning uavhengig av om det er vår organisasjon Natteravnene® som står bak, eller andre.
Natteravning er særlig viktig for barn og unges trygghet.

Inntekter fra annonsesalget i Gatelangs går til dette magasinet. Eventuelt overskudd går til organisasjonen Natteravnene®.

Annonsering


For annonsering i Magasinet Gatelangs kan du ta kontakt med:
Norske Publikasjoner AS
Telefon: 22 90 71 90

Om vårt annonsesalg

Redaktør


Anette Haugen
anehaug@online.no

Ansvarlig redaktør


Lars Norbom
lars@natteravnene.no

Tips om saker


Ring 23 00 21 20 eller send en mail til
gatelangs@natteravnene.no


Design og Pre-press
www.vinceweb.no
Vandringsværet i OSLO
Stacks Image 338

Kontaktinformasjon:
Besøksadresse:
Christian Kroghs gate 10, 0186 OSLO
Telefon: 23 00 21 20
E-mail: post@natteravnene.no

Nyheter om Natteravnene fra norske nettsteder

Stacks Image 349

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.