Nyheter

Nyheter fra Natteravnene

Oslo trenger trygge voksne

Oslo trenger trygge voksne! Natteravnenes visjon er at voksen tilstedeværelse virker forebyggende og betryggende. Vi har alltid behov for engasjerte, omsorgsfulle og ansvarlige voksenpersoner som vil gjøre en positiv innsats for sitt nærmiljø. Les mer om vårt arbeid og hvordan du kan bli med på nettsidene våre.

Vellykket gjennomføring av kurs i dialog og konflikthåndtering

Vi er stolte og glade over våre første 14 natteravner som har gjennomført kurs i dialog og konflikthåndtering. 

Det var to engasjerende kursdager med høyt nivå av refleksjon og underholdende praktiske øvelser. Vi lærte mye, ikke minst hvor viktig det er for oss som organisasjon å kunne tilby denne typen kurs til våre frivillige. 

Derfor retter vi en stor takk til Røde Kors Gatemegling som gjorde dette mulig! Samarbeid på tvers av organisasjoner er en uunnværlig ressurs for arbeid i frivillige og ideelle organisasjoner.

Mer synlighet og større aktivitetNatteravnenes nyttårsforsett er å være enda mer synlige i ditt nærmiljø. Vi trenger derfor flere omsorgsfulle og engasjerte natteravner som vil gjøre en innsats i byer og nærmiljøer.

Finnes det ikke en natteravngruppe der du bor? Foreldre, ildsjeler, frivilligsentraler eller FAU kan gå sammen om å opprette grupper der det er behov. Du kan lese mer om hvordan det gjøres på nettsiden vår.

Økt kursaktivitet i 2019

Kursaktiviteten er godt i gang. Førstehjelpskurs, temakvelder og andre spennende kurs vil bli annonsert her på hjemmesiden og på Facebook.

Følg med og meld deg på når du ser et kurs som passer deg. Vi har begrenset med antall plasser og derfor vil påmelding være nødvendig. Kursene vil være gratis.


Brosjyrer på flere språk 

Natteravnene Oslo sentrum kan nå levere Natteravn-brosjyrer på flere språk. 

Det har vært en etterspørsel og behovet er der, derfor vil vi gjerne sørge for at flere kan lese om Natteravnene og frivillighetsarbeid på sitt eget språk. Her på nettsiden kan du finne brosjyrene under menyen "Om Natteravnene". 

Ta kontakt, dersom du trenger brosjyrer til din Natteravngruppe.
RSS Feed 

Nyheter om Natteravnene fra norske nettsteder

Ordførerkandidat Eva Lundemo (Facebook)

Sunday July 21, 2019

https://www.facebook.com/NatteravnHommelvik/ I starten av 2019 ble Natteravn Hommelvik reetablert av to driftige damer. ?? Les mer >>>

Often inn som konstituert rådmann (Arbeidets Rett)

Thursday July 18, 2019

Erling Straalberg er ansatt som nye rådmann i Tynset og tiltrer sin stilling 19.09.2019. Dagens rådmann Arild Einar Trøen går av 31.7.2019. I perioden fra Trøens avgang til Straalberg kommer inn vil assisterende rådmann Morten B. Often tre inn i stillingen som konstituert rådmann i Tynset kommune. Det er kommunestyre som skal konstituere rådmann, i dette tilfellet har kommunestyret i Tynset gitt ordfører Merete Myhre Moen fullmakt til å foreta konstitueringen. Les mer >>>

Oslo-universiteter vil unngå rusforgiftning hos ferske studenter. Innfører vaktordning i fadderukene (Vårt Oslo)

Tuesday July 16, 2019

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter i Oslo ble 65 personer behandlet for rusforgiftning. I år lanserer SiO en faddervaktordning. Les mer >>>

Vaktordning mot rusforgifting i faddervekene (Firda Tidend)

Tuesday July 16, 2019

I augusthelga i fjor med flest fadderaktivitetar i Oslo vart 65 personar behandla for rusforgifting. I år lanserer SiO ei faddervaktordning. Les mer >>>

Hastetiltak i Oslo etter høye legevakt-tall i fadderuken i fjor (Khrono)

Tuesday July 16, 2019

Fadderuke. I fjor var august toppmåned for antall unge med rusmiddelforgiftning i Oslo, og det toppet seg ekstra den helgen det var flest fadderarrangementer for studentene. Den helgen fikk legevakten i Oslo inn 65 unge under 24 år med rusmiddelforgiftning. Les mer >>>


Nyhetsovervåkningen leveres av

mb-gfx-logo

Kontaktinformasjon:
Besøksadresse:
Storgata 28A, 0184 Oslo
(inngang Lybekkergata)
Telefon: 23 00 21 20
E-mail: post@natteravnene.no
Choose a location
Natteravnene
59.913826, 10.752600

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.